Nu kan du indsætte video i stedet for blot et cover billede og på den måde fortælle din historie igennem levende billeder.

Endnu en gang har Facebook rykket på video indhold. Det giver endnu flere muligheder for at bruge video i sin facebook branding. Helt lavpraktisk har du nu mulighed for at omdanne dit coverfoto til en video. Det giver god mening at Facebook har lavet denne ændring. De har allerede rigtig gode erfaringer med video indhold i indlæg

En del af en erklæret video strategi

Video coveret er er bare den nyeste funktion der bruger video. Andre funktioner omfatter Facebook live, profil videoer, et stærkere fokus på videoannoncer, Facebook-historier, blandt andet. Facebook har selv meldt ud at at vi nu kan bruge video covers til at berige oplevelsen hos dine besøgende ved at kunne fremhæve kreativt indhold på en promenent plads i brugergrænsefladen. Funktionen er stadig i en tidlig testfase, men de popper overalt lige nu.

Sådan virker facebook cover video

Du oploader en covervideo på samme måde som du tidligere har uploadet cover billeder. De foreslåede dimensioner ligger også tæt på coverbilleder. Facebook foreslår du laver en video med dimentionerne 820 x 312 pixels. Din video kan være alt fra 20 til 90 sekunder lang og kan kan køre i ring en eller flere gange.

I nederste højre hjørne er der en mute indstilling, ligesom vi allerede kender det fra videoer i Facebook tidslinien. Cover videoer er også forudindstillet med lyden slået fra, så hvis en bruger ønsker at høre videoen, skal de manuelt tænde for lyden. Cover videoer vil have de fleste af de samme krav og retningslinjer som i facebook billeder, men er sikker på at ændre den måde, brugerne bruger Facebook siderne. Jeg kunne forstille mig at de automatisk bliver mere top tunge, hvor folk lige bliver hængene i toppen af siden lidt længere.

Kategorier: Teknologi

Jens

Jens arbejder med online annoncering til daglig. Han synes at video som medie er en spændende form til kommunikation, undervisning og annoncering.

0 Kommentarer

Skriv et svar

Avatar placeholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *