Så blev Reimer Bo pillet af 21 Søndag

Danmarks Radio har fyret Reimer Bo som vært på 21 Søndag efter dette interview med Stein Bagger. (Foto: DR)
Danmarks Radio har fyret Reimer Bo som vært på 21 Søndag efter dette interview med Stein Bagger. (Foto: DR)

Beslutningen om at pille den skandaleramte vært af skærmen blev offentliggjort tidligere i dag, da Danmarks Radio kunne fortælle, at Reimer Bo var pillet af skærmen. Det var også på tide. De seneste interviews har været en katastrofe, og de efterfølgende debatter har ikke handlet om de sager han har dækket, men om hans person og journalistiske evner.

Reimar Bo har gjort sig uheldigt bemærket med en række interviews, og efter det seneste med svindleren Stein Bagger har det nu fået konsekvenser.

Reimer Bo er blevet heftigt kritiseret ovenpå sine interviews med den narkotiltalte Rigmor Zobel og Stein Bagger i DR’s prestigefyldte journalistiske magasin 21 Søndag.

Efter Rigmor Zobel-interviewet lød kritikken, at han ikke gik nok til hende under interviewet, men det blev Stein Bagger-interviewet, der fik konsekvenser for studieværten.

Interviewet havde Reimar Bo nemlig produceret for sit eget, nye produktionsselskab, Rainbow Pictures, og derefter solgt til DR.

Samtidig har Reimer Bo ved flere lejligheder optrådt som vært for flere arrangementer for Stein Baggers IT Factury.
Kilde: Politiken http://politiken.dk/kultur/tvogradio/article980290.ece

Lige som i Stein Bagger sagen, så er der nogen der har ladet Reimer Bo lave sin egen produktions karrusel, hvor han bliver betalt flere gange for sit middelmådige arbejde. Det glæder mig at DR og Ulrik Haagerup har turdet tage konsekvensen af de underlige interviews og underlige konstellationer omkring dem.

Men det er underligt at vi kaster os så frådende over Reimer, når han er en lille bitte fusker sammenlignet med de han interviewer, og som klarer journalistisk frisag. Måske skulle Reimer Bo lade sige interviewe, så han også selv kan klare frisag. At Reimer Bo er rystet over sin fyring, gør farcen ekstra god, han har da selv gravet sin grav, i den her sag.

Så lad os komme videre i teksten, og fokusere på at få en god dækning af lyssky aktiviteter, og jounalister der vil og tør stille ubehagelige spørgsmål.

Lad det være sagen og ikke journalisten de handler om.

https://sikringsportalen.dk/

 

1 kommentar til “Så blev Reimer Bo pillet af 21 Søndag”

  1. Claus Hansen

    Stein Bagger styrer da for vildt. Se bare hvordan har totalt hat narret alle og skummet fløden. Nu skal han sidde et par år inde og derefter skal han hente alle pengene i USA.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.