Hvad ville du gøre hvis Internettet lukkede?

Spørgsmålet dukkede op i min indbakke i dag. Jeg ved at min måde at løse opgaver ville ændres radikalt, men også opgavernes indhold. Jeg ved faktisk ikke hvad jeg ville beskæftige mig med. Jeg har i de sidste 10 år udelukkende arbejdet på nettet, med nettet og om nettet. IT-relateret ville det nok være.

Jeg tror også jeg ville få mere tid til at læse og større omfang finde og vedligeholde geografisk lokale venskaber. Mange af de mennesker jeg kender lige nu, er digitale og geografisk spredt.

Tænk lige over hvor meget der er afhængigt at at internettet er der. Hele den offentlige sektor er jo på vej til digitalisering og online borgerservice.

Hvad ville du gøre hvis Internettet lukkede? Efterlad en kommentar herunder!

3 kommentarer til “Hvad ville du gøre hvis Internettet lukkede?”

  1. Anders Karlsen

    Jeg ville sætte mig ned og græde. Jeg kan ikke forestille mig en hverdag uden internet. Jeg mener, det er jo en del af ALT hvad vi laver. Det ville sku’ blive sørgeligt, især nu hvor man ved hvad nettet kan tilbyde af informationer og underholdning.

    Det er et seriøst fucked up spørgsmål!

  2. Anders Karlsen

    Hvad fanden kan man lave, når der ikke er noget net? Jeg kan ikke lige komme på noget jeg kan lave uden net. Det er sgu’ nederen. Så hold nettet oppe og køre!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *