Kategori: Livsstil

Blogindlæg om livsstil. Det er livsstil i en bred betydning. Lige fra hvordan du hacker dit hjem til emner om hvordan du hacker dig selv.

0

LED bånd anmeldelse

Jeg har opgraderet med endnu et LED bånd i mit køkken, så den mørkeste krog er blevet lys igen. Det er blevet rigtig godt og kan klart anbefales.

0

Guide til at købe LED pærer

Det er blevet en videnskab at skulle købe Lyspærer. Der sker så meget på markedet lige nu, så jeg vil lige lave en opdatering på hvad du skal kigge på når du køber lys.

0

Mit typehus

Jeg fik bygget et typehus for ca et år siden og har brugt en del tid på at forklare venner og bekendte hvad et typehus egentlig er.

4

Skillert

Søren Riisager spørger på G+ Hvad hedder den ting man sætter mellem varerne på et kassebånd i et supermarked? #tingudennavne Næste kunde skilt, varestopper, varedeler ja kært barn har mange navne og det rigtige...

3

Circles fra Google+

Circles er i virkeligheden Facebook for en der har tænkt sig grundigt om.

20

Google Plus overblik

Der er et nyt socialt medie i byen. Det hedder Google+ og jeg er en i den skare der er ved at gå i selvsving over der er en konkurrent til Facebook.

6

Brug døde børn som møntenhed

Det er måske smagløst at gøre penge op i døde børn, men det er en udemærket idé til at perspektivere vores brug af penge.

3

Kickstart din Mac anmeldelse

Kickstart din Mac er DVD’en som alle Mac butikker burde anbefale til nye brugere da den, som titlen angiver, kickstarter dit liv som Mac bruger.