Links

Her er nogen af de services jeg bruger. Nogle af dem vil være affiliate links som jeg potentielt kan tjene en lille smule på, hvor andre også kan give dig fordele, blot ved at gå ind på siden herfra.

Hosting

Gigahost

Her ligger jeg en masse små sites, da man på en enkelt konto kan have ubegrænsede tilknyttede domæner og databaser.

Backup

Onlime

Online backup på den lette måde. Du vælger hvad der skal backes op og den går i gang. Du kan også lave backups af tilknyttede drev. Der er ubegrænset plads. Bruger du mit link, får du 5% rabat. En fordel jeg har brugt flere gange, er at du kan tilgå din backup fra nettet, så er du ude i felten og har brug for en fil fra din desktop derhjemme, så kan du hente den på stedet. Det har reddet mig mere end een gang.

Investering

Kiva.org

Bliv investor i ivæksættere over hele verden. De fleste har ikke adgang til normal financering eller banker. Jeg har indtil videre investeret i over 600 iværksættere og vil anbefale dig at prøve det af. Det er ikke noget di tjener på. Faktisk udlåner du til 0%, men du får betalt dine penge tilbage og kan geninvestere dem.

Bondora

Her gemmer jeg lidt kontanter, der ellers ville stå på en dansk konto til minusrenter. Jeg benytter deres Go & Grow produkt, som giver 6,75 i rente. Der tilskrives renter hver eneste dag, så kontoen er vokset hver gang jeg logger på. Bruger du ovenstående link, vil du få en €5 startup bonus.