LED bånd anmeldelse

Jeg har opgraderet med endnu et LED bånd i mit køkken, så den mørkeste krog er blevet lys igen. Det er blevet rigtig godt og kan klart anbefales.

Materialerne jeg har brugt i denne video:

HiluX LED Bånd – 5m
http://www.dioder-online.dk/led-baand-hoej-cri-ra-60-led-pr-meter-5-m.html

LED strømforsyning
http://www.dioder-online.dk/led-stroemforsyning-12v-30w-ip20.html

Lysdæmper – Fjernbetjent
http://www.dioder-online.dk/fjernbetjent-lysdaemper-12-24v.html

Hej! I dag skal vi snakke om LED lys endnu en gang.  Jeg har fået en pakke af dioder-linline.dk som jeg vil pakke ud. Og så vil jeg vise dig hvad jeg vil bruge indholdet til. Så følg med her. I pakken var der først og fremmest en lyskæde med en masse små LED pærer i et scilikonebånd. Den her leverer faktisk et lys der er meget tæt på dagslys. Den er 2700 Kelvin, og den har en RA værdi på 93 til 95. Så det er altså noget super godt lys. Hvis du vil have lidt yderligere forklaring af RA, Kelvin og lumens, så kan du klikke lige her, hvor jeg har lavet en video der forklarer de her begreber, så du ved hvad det er jeg snakker om. Ud over lys kæden i pakken, så er der selvfølgelig også en strømforsyning. Du har din strøm fra huset her og så outputter den 12 Volt. Som en lille ekstra ting så er der en lys dæmper og til den lys dæmper har jeg også modtaget en lille fjernbetjening så man kan tænde og slukke for lys kæden. Man kan også skrue op og ned for lyset så man kan få det bedst mulige lys. Jeg vil prøve at sætte den her op. Selve installationen er faktisk rimelig ligetil. Først har du strømforsyningen som du tilslutter stikkontakten og den anden ende forbinder du til til dimmeren der kan skrue op og ned for lyset via en fjernbetjening. Efter dimmeren tilslutter du lys kæden Så er du færdig. Super simpelt setup. Nu har jeg så sat LED lys stribe op og har prøvet den i et par uger. Det har været en kæmpe succes. Det lys den laver under mine køkkenelementer gør at det ser ud som om de svæver i luften. Det gør køkkenet meget mere let at se på. Det giver også et rigtig godt lys. Alt i alt vil jeg varmt anbefale den her lys stribe. Faktisk har jeg tænkt mig at købe endnu en af dem og sætte under min køkken ø. Den er sidder der i forvejen har et blåligt skær, som du også kan se her på videoen.  Installationen var super let fordi der var dobbelt klæbende tape bag lys dioderne. Man fjerner blot filmen fra bagside og klister den på hvor man vil have den siddende. Som et andet klistermærke. Er den for lang så er der nogle små skæremærker på selve lys-striben hvor du kan klippe scilikonen over i den længde du ønsker. Man kan også klippe den over og skrabe silikonen af toppen så man man forlænge den eller have to eller flere stykker samlet. Det har været super let at installere. Den er klar til at sætte op. Det der er sværest, er at lave tilslutte ledningerne. Her er det bare at forbinde rød til rød og sort til sort derudaf. Det er super simpelt. Man behøver ikke have en elektrikeruddannelse for at sætte det her op. Når det er sagt; Hvis du kan tilslutte i en stikkontakt så behøver du ikke en elektriker, men skal du have den ned og ind i en dåse eller lign. så skal du ringe til elektrikeren. Det var alt hvad jeg havde for denne gang. Kan du have det fantastisk, vi ses, hej

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *