14 årige Simon Mørch fortæller om sin millionforrretning

I afsnit 79 af Torborgs Talkshow snakker Martin med den kun 14 årige Simon Mørch. De snakker om at blive en succes, om at være mindreårig iværksætter og ikke mindst om at tjene mange penge.

Til trods for sin unge alder har han nu alligevel livserfaring og erhvervserfaring, respekt blandt sin kollegarer og anerkendelse fra sinde kunder. Anerkendelse er drivkraften bag Simon Mørch, der ikke motiveres af de penge hans aktiviteter har bragt med sig. Hans egen tese er at pengene er kommet til, netop fordi at de ikke har været hans motivation. Han vil have tilfreds kunder, og sådan nogle bliver i det lange løb profitable.

Meget af sin succes tilskriver han sociale netværk så som Amino, og slår et slag for at blive aktiv bidragyder, fordi hvad man giver kommer mange gange igen, på lang sigt.

Smut med det samme over til afsnit 79 af Torborgs Talkshow og forbered dig på at bruge halvanden time på at lytte til det. Det er både underholdende og fagligt stimulerende.

Martin Thorborg ryger et par gange ud at nogle tangenter og kører en monolog af, og Simon Mørch venter høfligt til det er overstået, og leverer varen, når han har taletid.

Her er Simon Mørch partner sammen med Robin Roy Hansen:

Hvis du ikke bliver inspireret af Simons interview, så ligger der nok ikke en iværksætter gemt i dig. Læg også mærke til hvordan han langsomt får Thorborg til at ville købe hans produkt.

Update:
Robin Roy Hansen og Simon Mørch besøgte TV2´s Go´Morgen Danmark den 24. maj for at tale om succeshistorien GoSocial.

1 kommentar til “14 årige Simon Mørch fortæller om sin millionforrretning”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *