9-årig iværksætter åbner spilleland

Caine Monroy er en 9-årig ​​iværksætter fra Los Angeles, der ligesom mange andre børn, elsker arkadespil. De fleste børn drømmer om en tur i TIVOLI eller Professor Olsens spilleland med al deres glimmer, lys og lyde.  Men Caine er en smule mere driftig end sine jævnaldrende drenge og piger.

Spilleland blandt autodele

Ved hjælp af en lidt plads i hans fars autodele butik og nogle af de store tomme kasser fra sin fars virksomhed har Caine konstrueret sit eget spilleland, komplet med en klo maskine, billetter, og præmier. To omgange på spillene, koster $ 1, og for $ 2, kan du få et FunPass, som giver dig 500 spil.

Fra papkasser til flashmop

Selv om prissætning nok ikke er hans stærkeste side, er det en super spændende iværksætterhistorie om at udleve drømmen. Heldigvis kom filmskaberen NirvanMullick forbi og blev Caines første kunde. Han besluttede at lave en dokumentar om Caines spilleland, og ikke mindst hans egen flashmop, der vil spille i Caines spilleland.

Inspirerende

Her er tale om en video og en historie der er inspirerende og indeholder rigtig mange elementer der typisk er i virale videoer. Se hvordan spillelandet overdynges af kunder og Caines reaktion.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *