Kreditkortbetaling på iPhone og iPad


I dag skal det handle om den lille dims der ikke er større end at den kan ligge i en almindelig konvolut, og som giver dig mulighed for at modtage kreditkortbetalinger i din lille forening, babysitter business, til dit homeparty og når du holder et lille loppemarked.

Jeg har lavet en del forretninger især online. Faktisk bliver folk nu betalt for at hjælpe andre med at få deres betalingsløsninger til at virke. Det er ikke uden grund, for har man ikke prøvet det før, så er det overordentligt svært og bøvlet. Nogne af barrierene er at du skal godkendes hos et monopol og stille garanti samt være en ‘rigtig’ virksomhed. Det tager lang tid og masser af energi at få på plads, og når det er på plads, så er der en masse løbende udgifter, uanset om du bruger løsningen eller ej.

Tre trin

Med iZettle er der kun tre lette trin til at begynde med at modtage betalinger i din butik eller hvis du laver konsulentarbejde eller håndværkerarbejde.

 1. Download app
 2. Lav en konto hos iZettle
 3. Modtag betalinger

Det er en meget lavere barriere for at modtage kreditkort. Man skal ikke godkendes af PBS og skal ikke betale en masse penge fra starten.

Fås gratis til privat eller erhverv

Gratis hardware og software
Ingen månedelige udgifter
Daglige overførsler til din bankkonto
EMV godkendt (den standard ale de store kreditkort med chip bruger – bl.a. er der ingen personfølsomme data i telefonen og alle dataoverførsler er krypterede)

Ingen løbende udgifter

 • Terminal 0,-
 • Oprettelse 0,-
 • Månedligt abonnement 0,-
 • Årlige udgifter 0,-

Ok det lyder for godt til at være sandt. Måden iZetttle bliver betalt på er ved at du betaler 1.5 DKK per handel og 2,75% af omsætningen.

Det er jo genialt at have en gratis kortlæser liggende, som man kan tage frem, hvis man pludselig sælger noget, skal inddrage penge til polterabend eller bare ikke står ved et kasseapprart hele tiden. Og ja det koster lidt penge, men det er meget når du holder det op imod at folk lettere kan betale dig og derfor GØR det. Det koster også tid og energi at holde styr på hvem har betalt hvad og inddrive de der mangler at betale.

En anden cool ting er at den kan bruges med det samme også uden kortlæseren. Du skal blot taste kreditkortnummerene ind, som din allerede ville have gjort hvis de handlede på nettet.

Har du en stor forretning, så kan gebyrerne godt løbe op og du skal til at overveje at blive godkendt af den noget mere besværlige storebror PBS. Husk blot på at der også er gebyrer for brugen af forskellige kort hos PBS, så du skal se på hvilke kort der bruges mest hos dig og hvor de er billigst at bruge.

Når betalingen er gennemført, har man mulighed for at indtaste køberens mailadresse, så vedkommende kan få en kvittering. Pengene går så ind på ens konto hos iZettle, som fratrækker gebyrer og sender resten til ens bankkonto.

Kan du bruge iZettle i din forretning?

16 kommentarer til “Kreditkortbetaling på iPhone og iPad”

 1. Vi havde tidligere en netbutik, hvor vi også tog ud til messer.

  De fleste havde kontanter med, men løb tør for dem i løbet af dagen. Vi havde som de eneste en mobil kortautomat med, men så vidt jeg husker kostede det 1200-1300 at leje, og så skulle man også lige have en ekstra aftale med PBS, fordi aftalen som netbutik ikke dækkede automaten.

  Så havde den her løsning altså været noget smartere, da man jo også brugte tid på at hente og aflevere kortautomaten hos udlejeren.

  Jeg kan også rigtig godt lide deres interface på iPad, hvor du kan oprette en lille “net”butik, som sender kvittering til køberen. Det er et utrolig enkelt interface, som mange netbutiksløsninger godt kunne lære af.

 2. Hej Johnny

  Det er liget netop den slags situationer hvor den er smart. Jeg er også helt vild med deres interface, som er super enkelt, men samtidig fuldt ud funktionelt.

  Bare tanken om at man ‘bare’ altid kan have en kort-terminal i lommen. Så gør det jo heller ikke noget at monopolet på kortbetalinger er brudt.

  Selv oprettelsesproceduren kunne NETS / PBS / TELLER (eller hvad de nu hedder i dag) lære meget af. Det er K.I.S.S. – slå det op! 🙂

 3. Hej Jens,

  Super video og en smart lille gadget, du har fundet 🙂

  Det er fantastisk når oprettelsesproceduren bliver gjort så nem (og billig), at man nærmest ikke kan lade være, selvom man måske ikke har det store behov pt. Helt enig i at NETS kunne lære noget af det! 🙂 Det må da være en drøm for mange små butikker, som ikke tilbyder kreditkortbetaling i dag og dermed går glip af salg.

 4. Hej Henrik

  Det var lige dt der skete for mig. Jeg opdagede iZettle og kunne ikke lade være med at bestille den. Bare det at KUNNE modtage kreditkort nårsomhelt og hvorsomhelst vil være meget værd for mange.

 5. Hej Tim. Ja nu er de etablerede. Det kan man se på at det nu koster 199 svenske kroner at erhverve sig terminalen. Men det er stadigvæk en rigtig god deal for de der er ved at etablere sig, eller bare ikke har brug for særlig megen kort-handel.

 6. De ændrer prisstrukturen – jeg fik lige denne mail;

  Hi iZettlers!

  We have a great piece of news for you: Starting this Monday, May 14, we are dropping the fixed fee. In other words, from then on, you pay 2.75% for MasterCard, Visa and Diners Club payments. That’s it. Nothing else.

  This is very exciting, and it’s something we’ve been wanting to do for a very long time. We know that many of you have been waiting too, so flea market gurus, hotdog sellers and coffee bar owners: This is your time to shine with iZettle. Time to get zettling all those gold coins.

  This new pricing applies to all transactions that are done via the card reader. For payments without the reader, the fee will instead be 1.50 DKK + 3.50%.

  On a related note, we know that some of you are still waiting to get your hands on a reader. Don’t dismay, we will get back to all of you with more information within a few weeks. That’s a promise.

  Happy zettling!

  Until next time,
  The iZettle Team
  https://izettle.com

 7. Nu er der lidt knas med VISA, som ikke vil lege med lige nu;

  Letter to iZettlers in Denmark, Finland and Norway
  Dear iZettlers,

  We are sorry to report that based on a policy decision by Visa Europe, we have no choice but to stop processing Visa card payments in Denmark, Finland and Norway on August 1.

  Please know that we will continue to accept MasterCard in addition to American Express cards in Finland, and Diners Club cards in Denmark and Norway, so for now those are the cards you’ll need to ask your customers to pay with. We hope we can bring Visa card acceptance back to Denmark, Finland and Norway shortly and will of course keep you posted on the development.

  Thank you for your ongoing support and use of the iZettle mobile payments service. We very much appreciate your business and hope iZettle will still prove a valuable service for you.

  We wish you a pleasant summer and hope to be back to you soon with news that we’ve resolved this disappointing situation.

  Best wishes, Jacob de Geer, CEO

 8. Har skrevet sammen med iZettle og spurgte til en løsning på Visa-betaling i Danmark, og iZettle kan godt se problemet med at vi ikke kan betale med Visa/Dankort:

  “Vi hoppas också att snart kunna erbjuda betalningar med Visa igen, då vi känner till situationen med Visa/Dankort. Vi jobbar på det och kommer att hålla er uppdaterade. “

 9. Ja, det er nøjagtig den samme melding jeg har fået fra dem. Rigtig uheldigt at der ikke er reelle alternativer til iZettle i DK lige nu.

 10. Hej
  Vi skal på to aktiviteter i Sverige og kender til det at skulle betale leje af terminal og alt det andet bøvl. Kan ikke helt gennemskue hvilke kort man kan betale med Sverige. Kan du hjælpe. Synes dette ville være fantastiks istedet for det traditionnelle igennem DIBS.

  Ser frem til at høre fra dig
  Hilsen Vivi Visby

 11. I Sverige kan du betale med MasterCard, Visa, Diners Club og American Express. Dog er der lidt knas med Visa, som de arbejder på at få styr på igen.

 12. Som jeg tolker den mail fra iZettle som de sendte ud omkring problemer med Visa, så gælder det ikke Sverige (de nævner specifikt Danmark, Finland og Norge)

 13. Tak for det. Ved I om man kan bruge samme izettle og iphone til at modtage penge i både ,Danmark og Sverige. Jeg kan ikke helt gennemskue det.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *