Ikke tid til video

Når jeg spørger kunder om hvorfor de ikke leger med video, så er et typisk svar at de ikke har tid til det. Derfor prøvede jeg at lave denne video der præsenterer et produkt, hos en kunde. Selve optagelsen tog under 5 minutter, og der var igen forberedelse eller opsætning. Jeg tog kameraret frem og begyndte at filme i det øjeblik Pelle Kildegaard fra QBS kom ind af døren.

Dogmefilm

Det er ingen lyssætning, ingen sminke eller manuskript og det hele er håndholdt. Nogle ville måske kalde det for dogmefilm, men min vinkel er at det er autentisk, for ikke at snakke om effektivt.

Her er hvad jeg lavede på under 5 minutter hos kunden

5 minutter

Javist har jeg brugt mere end 5 minutter på at behandle filmen, men pointen er at virksomheden kun brugte 5 min på dette lille indslag. Hvem har ikke tid til at bruge 5 min på en marketing video, når man sammenligner med hvad man bruger af tid på at give tilbud eller andre former for salgsfremmende aktiviteter.

Dårlige undskyldninger

Er du også fuld af dårlige undskyldninger, eller har du prøvet at lave noget video? Læg en kommentar herunder!


Jens

Jens arbejder med online annoncering til daglig. Han synes at video som medie er en spændende form til kommunikation, undervisning og annoncering.

2 Kommentarer

Mathias Bak · 2010-12-20 kl. 15:44

Du har helt ret, man skal nok bare tage sig sammen og kaste sig ud i det. Hvilket udstyr bruger du?

Jens Dalsgaard · 2010-12-20 kl. 20:32

Til klippet her brugte jeg intet andet end et flip kamera. Jeg bruger for det mest flip kameraret, fordi det ligger i min lomme altid. På under 2 sekunder er det klar til at optage, så det er i realiteten altid klar.

Skriv et svar

Avatar placeholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *