Kickstart din Mac anmeldelse

Det her er DVD’en som alle Mac butikker burde anbefale til nye brugere da den, som titlen angiver, kickstarter dit liv som Mac bruger.

Den store forskel mellem denne Kickstart DVD og andre produkter er at den er på dansk, let tilgængelig og har et godt flow. Denne DVD ville havet sparet mig for uendelig mange frustrationer de første 14 dage med Mac.

Kenneth lader sin egen personlighed skinne igennem i præsentationen, og det giver en hyggelig stemning. Lyden er rigtig god, faktisk langt over normalt i video guides. Det gør det let at lytte med, når funktionerne gennemgås.

Målgruppen er helt nye computerbrugere eller brugere der kommer fra PC verdenen. Med andre ord kan alle starte her, og alle kan være med. Jeg vil anbefale at se DVD’en på din computer og følge med og løbende lave små øvelser.

DVD’en Kickstart din Mac er den første i en lang serie af instruktions DVD’er planlagt af Kenneth Wedmore Lund.

Vil du se mere, så besøg www.livingsmart.dk

3 kommentarer til “Kickstart din Mac anmeldelse”

  1. Jens Dalsgaard

    Anmeldelsen er filmet med Kodak Zi8 i 1280×720, fordi mit nye flip skuffer ret meget (3rd gen.). Jeg er ellers mest flip mand (99% af mine videoer er lavet med et FlipUltraHD 2. gen.). Mere om det i min næste video.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *