Tjen penge på udsolgte varer

Mit navn er Casper Blom, og jeg driver shoppen www.billigegolfbolde.dk. Igennem de sidste to år hvor jeg har arbejdet med, det har jeg efterhånden fået opbygget en masse små funktioner på min side. En masse cowboytricks kan man vel også kalde dem. Altså funktioner, som ikke er standard, og som jeg ikke ser så mange steder henne.

En af dem vil jeg dele med jer i dag.

Det trick, som har krævet mindst programmering, og som har givet mest omsætning, må være min funktion på udsolgte varer. Der har jeg nemlig fået lavet den funktion, at når et produkt er udsolgt, så kan folk skrive deres email-adresse, og så får de automatisk en e-mail, når det kommer på lager.

Det eneste som de skal skrive, er faktisk deres e-mailadresse. Når min lagerstyring så fortæller systemet at der er flere på lager, sender den en mail ud, hvor der står noget i stil med:

Hej!

(produkt) er nu på lager igen!

Vi beklager at det var udsolgt sidst du var inde hos os, men efterspørgslen har bare været ekstremt stor på dette produkt over de sidste måneder.

Vi har kun et begrænset antal hjemme denne gang, så vi anbefaler at du slår til ved først givne lejlighed.

Hvis der er noget jeg kan hjælpe dig med, så svar endelig på denne mail eller giv mig et kald på xx xx xx xx.

Ha’ det godt!

Mvh.
Casper fra BilligeGolfbolde.dk

Den kan jeg love jer for, tager kegler. Jeg har sat lidt målinger op, og vi nærmer os altså 100 %, som køber fra den mail!
Grundet mit specielle produkt (brugte golfbolde) så varierer det nemlig ret meget, hvad jeg kan få hjem af golfbolde. Nogle gange ligger den ene slags bolde i søen, og ved andre lejligheder er det noget andet. Årsagen til dette kender jeg ikke, men det er sådan som det forholder sig.
I stedet for at konstant gå og ærgrer mig over at jeg ikke havde X produkt på lager, så besluttede jeg mig for at gøre noget ved det.

Det blev så via denne lille fikse funktion, som jeg virkelig er glad for. Det er jo nærmest et automatisk nyhedsbrev 🙂

Så hvis i engang har udsolgt af nogle produkter, og ikke har denne funktion, så lav den. Nu!

Casper Blom, BilligeGolfbolde.dk / Casperblom.dk

26 kommentarer til “Tjen penge på udsolgte varer”

 1. Det virker faktisk ret brugbart. Nu kan jeg ikke se det in action på din side – har du en vare som er udsolgt lige nu? Den ryger ikke i kurven, men kommer der et e-mail felt frem i stedet?

 2. Super ide, som jeg også har haft i tankerne noget tid. Den er med når vi snart får nyt design, så håber jeg får lige så stor glæde af den 🙂

 3. Lidt samme princip, som vores prisagent, hvor brugeren får en mail hver gang prisen ændrer sig på det valgte produkt. Det kunne også sagtens overføres til diverse webshops.

  Og nå ja, så er der lige et flueben, der siger ja tak til nyhedsbreve også 🙂

 4. Fint trick som jeg også bruger i nogle af mine shops. Jeg har dog ikke sat målinger op, men tror ikke at det er samme succesrate som din. Mine produkter skal folk nemlig som regel bruge her og nu.
  Jeg mindes ogå at have set shops, der gør ekstra meget ud af “relaterede produkter” når der er udsolgt, så man får tilbudt noget der minder om.

 5. God idé at kombinere med relatede varer. Giver nok ikke mening i golfbolde shoppen, men fx tøj kan især relaterede / lignende produkter give mersalg frem for genbestilling. Tøj kommer og går jo ofte hurtigt, og kommer sjældent igen, når det er udsolgt.

 6. Hej Casper

  Mange tak for dit gode indlæg og jeg kan 100 % godt sætte mig ind i din ide og jeg tror klart at jeg selv vil bruge den i nærmeste fremtid. Lige pt har vi alt på lager og det kan vi endelig godt li, men der findes jo nogle ret dyre produkter i vores branche, og så ville det jo være smart at ha den på shoppen, men ikke på lager, så kan folk jo skrive deres mail og så kan vi jo også se hvor stor interessant er for et enkelt produkt fx. inden vi køber det hjem.

  Men igen tak for godt indlæg 😉

 7. Super tip, Casper. Tak for det.

  Og tak til Jens for den fede præsentation. Du har lige scoret en ny læser/follower på bloggen + nyhedsbrev 🙂

 8. Det er et skide godt trick 🙂 Men det er bare ikke helt nyt. Fx Edbpriser.dk har brugt det fra day one, men ikke desto mindre har de tjent kassen på det!

 9. et rigtig godt trick som jeg skal have med på min nye shop jeg snart åbner. man kunne vel også lave en funktion hvor de køber varen og den bliver sendt ligeså snart den er på lager igen.

 10. Jeg var godt klar over, at det ville være effektivt, men jeg må sige, jeg er overrasket over, at du nærmer dig 100% konvertering. Det siger dog også noget om kvaliteten af dit produkt – folk er villige til at vente.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *