Jeg vil gerne forære dig $25

LINK: http://www.kiva.org/invitedby/jensdk

Jeg giver stadig $25 væk til dig der investerer dem i u-lands iværksætter. Kom nu – det er jo gratis for dig at investere i en iværksætter. Jeg har investeret i godt 400 og de er flinke til at betale tilbage, så jeg kan investere pengene igen til næste værdige iværksætter.

Det er u-lands hjælp, hvor du kan se PRÆCIS hvad dine penge går til INDEN du giver dem. En gang imellem for man også en update om hvordan dine penge er blevet brugt og hvad de fik ud af det.

Du kan også læse nogle af historierne inde på Kiva at små lån giver mening og rent faktisk har stor betydning for iværksættere rundt omkring på jorden, der ellers ikke har mulighed for at få startkapital etc.

LINK: http://www.kiva.org/invitedby/jensdk

8 kommentarer til “Jeg vil gerne forære dig $25”

 1. Jeg har penge stående på Myc4 og har blandet erfaringer med det. Kan vi ikke få dine erfaringer med Kiva, om der er specielle brancher du f.eks. undgår?

  Jeg gør det ikke for at tjene penge, men ved at få pengene tilbage kan man geninvestere dem og hjælpe flere.

 2. Jeg har fået 99,5% af min lån hjem igen og at de der ikke har klaret det, så har jeg fået mindst 20 af de 25 tilbage.

  Der er ikke specielle brancher jeg undgår. Jeg favoriserer dog kvindlige iværksættere, da de er gode til at betale tilbage og ikke mindst fordi de ikke har de samme vilkår og muligheder som mænd, mange steder i verden.

  /Jens

 3. Næ det er du ikke – der er kommer flere til i dag :-).

  Tilbuddet er stadig aktivt, er du allerede på kiva.org kan du ikke benytte dig af tilbuddet.

 4. martin jørgensen

  neeej ville godt have noget det.. men linket er fjernet var sgu slet ikke klar over det.

 5. Hov! Det kom lige en mere gratis med i dag. En stor tak til Michael og alle jer andre der er skredet til handling.

  Kiva har meldt ud at de $25 er tilgængelig så længe der er midler til det. Det lader til at de var løbet tør en kort periode, for så at komme tilbage 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *